Podjetje

O nas

tesa SE je eden vodilnih proizvajalcev na svetu za samolepilne izdelke in sistemske rešitve. Od leta 1941 je ime tesa® krovna blagovna znamka za vse samolepilne izdelke, ki jih proizvaja naša skupina podjetij. Ime zajema široko ponudbo različnih sistemskih rešitev za industrijsko in profesionalno uporabo kot tudi približno 300 izdelkov za potrošnike.
Pokličite nas: +386 1 560 24 11 Stopite v stik z nami prek

Company

Obrat tesa Offenburg, proizvodnja

Dejstva in številke

Eden vodilnih proizvajalcev na svetu za samolepilne izdelke in sistemske rešitve za industrijo, prodajo in potrošnike. Neodvisna evropska delniška družba, ki je v popolni lasti družbe Beiersdorf AG.
Več dejstev in številk o družbi tesa

About tesa

Tovornjak tesa iz leta 1952

Naša zgodovina

Zgodba o uspehu družbe tesa se začenja z neuspešnim razvojem lepilnega povoja. Danes je tesa eden vodilnih proizvajalcev na svetu za samolepilne izdelke in sistemske rešitve za industrijo, profesionalne uporabnike in potrošnike.
Zgodba družbe tesa

About tesa

Raziskave in razvoj za tehnološke inovacije lepilnega traku

Inovacije in raziskave

Naš uspeh je dober le toliko, kolikor so koristni naši izdelki. Nenehno delamo na novih rešitvah, ki bi našim strankam pomagale učinkoviteje urediti njihove delovne procese.
Vec informacij

Company

Locations

Lokacije družbe tesa po svetu

Izdelke znamke tesa prodaja več kot 50 pridruženih podjetij v več kot 100 državah po vsem svetu. Tukaj lahko najdete vse podatke za stik in nadaljnje informacije o našem sedežu, obratih in pisarnah.
Vedno v vaši bližini