Podjetje

Inovacije in raziskave

Inovacija je osnova tesinega uspeha in motor, ki poganja dinamično rast podjetja. Dvesto zaposlenih v lastnih laboratorijih podjetja v Nemčiji, ZDA, na Japonskem, Singapurju in na Kitajskem nenehno dela na tem, da bi inovativne zamisli spremenili v nove izdelke, aplikacije in sistemske rešitve ter izboljšali obstoječe izdelke. Družba tesa vsako leto prijavi nove patente, v povprečju za 70 novih razvojev.
Pokličite nas: +386 1 560 24 11 Stopite v stik z nami prek

Homepage

Inovacije

Naš uspeh je dober le toliko, kolikor so koristni naši izdelki. Nenehno delamo na novih rešitvah, ki našim strankam pomagajo učinkoviteje urediti njihove delovne procese.

Naš položaj kot eden vodilnih proizvajalcev na svetu za samolepilne sistemske rešitve krepimo s prepoznavanjem potreb in želja naših kupcev in prilagodljivim odzivanjem na specifične zahteve in trende na trgu.

Skoraj polovico naših prihodkov iz prodaje ustvarimo z izdelki, ki smo jih dali na trg v preteklih petih letih. Dejstvo, da ima naše podjetje tako veliko moč pri ustvarjanju inovacij, je strateško pomembno.

Naš razvoj novih komponent za lepilne trakove in tehnoloških platform nam zagotavlja dolgoročno rast in konkurenčnost in nam tlakuje pot za vstop na nova tržišča. Raziskovalno delo, ki ga izvajamo v naših laboratorijih, je samo en del inovacijskega postopka.

Upoštevamo namreč tudi gospodarske in tehnološke vidike, analiziramo tržni potencial in raziskujemo okoljska vprašanja. Eden naših glavnih ciljev je prenehati z uporabo topil v naših proizvodnih procesih ali jo znatno zmanjšati.

Homepage

Voortdurend nieuwe oplossingen