Podjetje

tesa kot delodajalec

Za uspeh se moramo zahvaliti našim zaposlenim. Naši zaposleni so tisti, ki so obraz družbe tesa v javnosti po vsem svetu in oni so tisti, ki so podjetje naredili to, kar je danes: vodilno na trgu v Evropi in drugo na svetovnem tržišču.

Da lahko ohranjamo in širimo naš položaj na vrhu, je zaposlovanje pravih ljudi v našem podjetju za nas izredno pomembno.
Pokličite nas: +386 1 560 24 11 Stopite v stik z nami prek

Homepage

Zaposleni pri tesa Suzhou

Perspektive in prednosti

Da bi zagotovili dobra plačila našim zaposlenim za njihov prispevek k podjetju in trud, jim tesa nudi izjemne delovne pogoje v mednarodno usmerjenem okolju.

Del naše korporacijske kulture je, aktivno podpirati razvoj kariere naših zaposlenih. Vsekakor cenimo in podpiramo iniciativno in profesionalno okolje.

Pomagamo pri popolnem razvoju obstoječih potencialov
V obdobju, zaznamovanem s stalnimi spremembami, sta ekipno delo in neprestano izobraževanje pomembna pogoja za zagotavljanje stalnega uspeha. Kot globalno podjetje pri tesi vedno gledamo dlje od naših ozkih interesov in s posebnimi ponudbami podpiramo mednarodne izmenjave. Da bi našim zaposlenim omogočili, da v celoti razvijejo svoj obstoječi potencial in odkrijejo nove talente, jim nudimo ustrezno okolje v smislu naše razvojne politike kadrovske službe. Naši programi in pripomočki vas bodo spremljali skozi vašo kariero in vam pomagali, da boste čim prej zasedli položaj z odgovornostjo.

V zameno pričakujemo motivacijo, predanost in iniciativnost, zavedanje o kakovosti in storitvah ter voljo za prispevanje k inovativnim zamislim in konceptom za zagotavljanje uspešnosti podjetja.

Odgovornost

career employees at work

Načela

Načela družbe tesa segajo tudi do dobre korporacijske pripadnosti. Izdelke nenehno razvijamo in vlagamo v okolju prijazne proizvodne procese.

Poleg tega smo bili marca 2006 tudi uradni član pobude Združenih narodov Global Compact, ki je še en korak, ki nam omogoča, da sledimo dolgi tradiciji podjetja pri podpiranju univerzalnih načel in vrednot tako, da prispevamo k številnim socialnim projektom.
Preberite več o družbeni odgovornosti pri družbi tesa