PODATKI O IZDELKU

tesa® 4381

tesa® 4381

Značilnosti izdelka tesa® Easy Foam je samolepilni penasti trak za zapiranje med končno površinsko obdelavo avtomobilske karoserije s sušenjem v peči do 80 °C.
Zaradi okroglega profila je mogoče trak tesa® Easy Foam vsestransko uporabljati za zapiranje odprtin na avtomobilski karoseriji, npr. med karoserijo in vrati. Peno je mogoče preprosto odtrgati z roko, ne da bi pri tem izgubila obliko. Tako je mogoče konce traku povezovati brez težav.
Trak tesa® Easy Foam bo med brizganjem barve slednji preprečil zatekanje v notranjost vozila in nastanek neprijetnih ostrih robov barve.

Poleg tega je oprijem traku tesa® Easy Foam izjemno učinkovit, kar zagotavlja zanesljivo in hitro uporabo.
Po sušenju v peči je mogoče trak tesa® Easy Foam odstraniti brez težav in ostankov.
Glavne uporabe Maskiranje odprtin med deli avtomobilske karoserije
Tehnicni podatki
Nosilec PU pena
Vrsta lepila sintetični kavčuk
Temperaturna obstojnost 80 °C
Lastnosti
Se trga z roko ++
Enostavno odstranjevanje da
Dober oprijem na barvane površine ++
Rob mehkih barv ++
Ustreznost ++

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.