PODATKI O IZDELKU

tesa® 4394

tesa® 4394

Značilnosti izdelka tesa® Easy Protect Standard 4394 je izdelan za vrhunsko zaščito med kitanjem in lakiranjem. Trak v zvitku 300 m, širine 4 m, omogoči enostaven nanos, ki ga lahko opravi ena oseba.
Za lažjo uporabo je nosilec označen in ima merske zaznamke na vsakiih 50 cm. Odličen elektrostatičen zagotovi zelo dobro lepljenje na površino. Odličen oprijem na kitane in barvane površine zagotovi zelo dobre rezultate.
Glavne uporabe tesa® 4382 Easy Lift je odličen trak za maskiranje gumijastih delov okoli vgrajenih avtomobilskih ogledal.
Tehnicni podatki
Nosilec PE film
Debelina maskirne prevleke 10 µm
Natezna trdnost 7.6 N/cm
Temperaturna obstojnost 110 °C
Lastnosti
Enostavno odstranjevanje da
Dober oprijem na barvane površine ++

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.