PODATKI O IZDELKU

tesa® 4368

Painting,Stencilling

Značilnosti izdelka Easy Cover® 4368 Universal je kombinacija okolju prijazne folije iz HDPE in rahlo krepiranega lepilnega papirnega traku za maskiranje velikih površin v enem delovnem koraku. Odporen je na disperzijske barve in ga je po kratkotrajni uporabi mogoče preprosto odstraniti brez ostankov.
Trak Easy Cover 4368 je bil uspešno preizkušen za vse standardne vrste uporabe v zaprtih prostorih. Omogoča varno in natančno pritrjevanje na ravnih površinah, kot so zaključne letve, okenske police ter okenski in vratni okvirji. Reliefna folija preprečuje pronicanje barve ali kapljanje na zaščiteno območje. S trakom Easy Cover 4368 boste dosegli čiste rezultate pleskanja z ravnimi robovi pobarvanih površin.
Glavne uporabe Za talne letve, okenske police, okenske in vratne okvirje itd.
Tehnicni podatki
Nosilec rahlo nakrepan papir
Skupna debelina 140 µm
Debelina maskirne prevleke 10 µm
Vrsta lepila naravni kavčuk
Lepljenje na jeklo 3.4 N/cm
Raztezek pri pretrgu 10 %
Natezna trdnost 38 N/cm
Odporen proti UV žarkom 1 tednov
Material prevleke za maskiranje HDPE
Lastnosti
Primerno za občutljive površine o
Primerno za grobe površine +
Dober oprijem na barvane površine ++
Rob izrazitih barv +
Ustreznost o

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.