PODATKI O IZDELKU

tesa® 4435

tesa_04435_pa_001

Značilnosti izdelka UV-papirni trak tesa® 4435 je primeren za uporabo z vsemi vrstami barv. Kombinacija udobnega materiala hrbtne strani in posebne formulacije lepila omogoča preprosto odstranjevanje brez ostankov do dva tedna po uporabi na prostem. Slednje omogoča več delovnih procesov v samo enem procesu prekrivanja.
Glavne uporabe Ta trak je primeren za skoraj vsakršno barvanje na prostem. Primeren je za uporabo na prostem na najrazličnejših običajnih površinah.
Tehnicni podatki
Nosilec rahlo nakrepan papir
Skupna debelina 145 µm
Vrsta lepila naravni kavčuk
Lepljenje na jeklo 2.8 N/cm
Raztezek pri pretrgu 12 %
Natezna trdnost 38 N/cm
Odporen proti UV žarkom 2 tednov
Lastnosti
Se trga z roko +
Primerno za grobe površine +
Dober oprijem na barvane površine ++
Ustreznost +

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.