PODATKI O IZDELKU

tesaflex® 53948


Značilnosti izdelka tesaflex® 53948 je posebej formuliran samogasni plastificiran PVC-trak z dobro gibljivostjo filma in oprijemom pri uporabi na nizkih temperaturah.

Zaradi uporabe mehčal, ki ne vplivajo na večino ožičenj, in lepilnega sistema na osnovi modificiranega kavčuka je tesaflex® 53948 popolna rešitev za električno izolacijo.

Trak tesaflex® 53948 je preizkušen in certificiran s strani inštitutov IMQ in Semko.
Glavne uporabe Trak tesaflex® 53948 je primeren za izolacijo žic in kablov, povezovanje, označevanje, ojačitev, zapiranje in zaščito.
Tehnicni podatki
Nosilec mehki PVC
Skupna debelina 130 µm
Vrsta lepila naravni kavčuk
Lepljenje na jeklo 2.7 N/cm
Raztezek pri pretrgu 260 %
Natezna trdnost 32 N/cm
Temperaturna obstojnost 90 °C
Napetost dielektričnega izpada 5000 V
Lastnosti
Certifikat v skladu s/z VDE, IMQ, SEMKO, IEC 60454-3-1

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.