PODATKI O IZDELKU

tesa® 4843

tesa professional plastering tape 33mx50mm, Orange, LI401

Značilnosti izdelka tesa® 4843 je posebej formuliran trak iz mehčanega PVC z gladkim nosilcem, majhno silo odvijanja in zelo dobrih lastnosti lepljenja.
Zaradi mehkega modificiranega in gostega gumijastega lepila je tesa® 4843 primeren za večino grobih površin.
Trak je odporen proti vlagi, blagim alkalnim raztopinam, kislinam in mnogim drugim kemikalijam.
Potem ko ga nalepite, ga lahko enostavno odstranite, tudi po 2 tednih od aplikacije na prostem, in to brez ostankov lepila.
Glavne uporabe tesa® 4843 je primeren za maskiranje med fasaderskimi in štukaterskimi deli, barvanjem, mavčenjem in pri zidarskih delih. Trak zaščiti površine občutljivih profilov in slepih členov pred umazanijo in poškodbami. Trak je primeren tudi za zapiranje vrečk, embaliranje večjih enot in druge aplikacije "naredi sam" (DIY). Trak je možno uporabiti pri temperaturah nad 0 °C.
Tehnicni podatki
Nosilec PVC folija
Skupna debelina 122 µm
Vrsta lepila naravni kavčuk
Lepljenje na jeklo 1.2 N/cm
Raztezek pri pretrgu 200 %
Natezna trdnost 23 N/cm
Odporen proti UV žarkom 2 tednov
Lastnosti
Se trga z roko +
Primerno za grobe površine ++
Dober oprijem na barvane površine +
Rob izrazitih barv ++
Ustreznost ++

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.