INDUSTRIJA

Povezovanje

Pritrdilni trakovi za povezovanje in nameščanje na palete se ponašajo z zelo visoko natezno trdnostjo, pretržno odpornostjo in dobrim oprijemom na številnih podlagah.
Vec informacij

INDUSTRIJA

Gospodinjski in profesionalni aparati

tesa nudi številne rešitve s področja trakov za vse vrste naprav, od hladilnikov, pečic, pralnih strojev do komercialnih naprav. tesa kot globalni partner industrije električnih naprav nudi širok izbor trakov za najrazličnejše vrste pritrjevanja ali lepljenja, odzračevanje med nameščanjem pene, označevanje in identifikacijo ter površinsko zaščito in zaščito med prevozom.
Vec informacij

INDUSTRIJA

Odvijalci

Odvijalci pomagajo optimizirati procese in lajšajo rokovanje s trakovi. tesa nudi bogat izbor ročnih, polavtomatskih in povsem samodejnih odvijalnikov za lepilne trakove.
Vec informacij

INDUSTRIJA

Avtomobilska industrija

tesa nudi številne rešitve za avtomobilsko industrijo v povezavi s karoserijo, notranjostjo, zunanjostjo, električnimi sistemi in začasno uporabo.
Vec informacij

INDUSTRIJA

Funkcionalni trakovi

Funkcionalni trakovi niso namenjeni zgolj povezovanju dveh predmetov. Ti lepilni trakovi nudijo dodatne lastnosti, kot so izolacija, prevodnost, oprijem, zaščita ipd.
Vec informacij

INDUSTRIJA

Opremljanje stavb

tesa ponuja velik izbor obojestranskih trakov za vse vrste lepljenja, namenjene proizvajalcem dvigal, pohištva, okrasnih oblog in profilov, oken in vrat ter oznak. Kot globalni partner za področje gradbeništva tesa ponuja rešitve za lepljenje za najrazličnejše vrste uporabe, ki zahtevajo namestitvena dela ali lepljenje, npr. namestitve ojačevalnih palic, lepljenje ogledal ali plošč, pritrjevanje okrasnih oblog in profilov, nameščanje okenskih prečk ali pritrjevanje predelnih sten.
Vec informacij

INDUSTRIJA

Lepila in čistila

Visokokakovostna lepila v pršilu, primerna za uporabo na najrazličnejših materialih, ter čistila za pripravo površine in odstranjevanje ostankov.
Vec informacij

INDUSTRIJA

tesa rešitve za lepljenje v zabavni elektroniki

Rešitve za lepljenje v zabavni elektroniki
Vec informacij

INDUSTRIJA

Zabava in razstave

Vaša stran je zabavna industrija. Naša strast so lepilni trakovi. Da pa bi naše strasti združili, podjetje tesa tesno sodeluje s predstavniki zabavne industrije in razstavljavcev. Rezultat je nova ponudba lepilnih rešitev tesa®, ki najbolje izpolnjujejo potrebe trga.
Vec informacij

INDUSTRIJA

Maskiranje

Maskirni trakovi so bistveni pri pleskanju, saj zagotavljajo popolne, ostre robove. Nudijo preprosto uporabo in jih je mogoče odstraniti brez ostankov, celo na občutljivih površinah v zaprtih prostorih in na prostem.
Vec informacij

INDUSTRIJA

Nameščanje

Zaradi visoke in dolgotrajne lepilne moči obojestranski trakovi omogočajo hitro in preprosto pritrjevanje na najrazličnejše podlage.
Vec informacij

INDUSTRIJA

Papir in tisk

Izboljšanje procesov z vsakim kolutom
Vec informacij

INDUSTRIJA

Obnovljiva energija

tesa nudi številne rešitve za področje obnovljive energije, zlasti za proizvajalce ter dobavitelje solarnih panelov in vetrnih turbin.
Vec informacij

INDUSTRIJA

Pakiranje

Naj gre za lahke ali težke škatle, kratke prevoze ali dolge čezoceanske transporte, pakirni trakovi tesa zagotavljajo varno pošiljanje v vsakršnih razmerah.
Vec informacij

INDUSTRIJA

Popravila

Trakovi za popravila nudijo »prvo pomoč« v nujnih primerih, zato lahko manjše poškodbe popravite skoraj brez truda. Ti trakovi so popolni za hitra in zanesljiva popravila.
Vec informacij

INDUSTRIJA

Spajanje

Trakovi za zlepljanje vam bodo občutno pomagali optimizirati procese z zagotovitvijo spajanja kolutov med delovanjem brez tveganja za trganje ali upočasnitev procesa.
Vec informacij

INDUSTRIJA

Letalska, ladijska in železniška industrija

tesa ponuja pomoč pri načrtovanju, montaži in vzdrževanju pomorskih, zračnih in železniških vozil. tesa lahko kot globalni partner navedenih industrijskih področij ponudi širok izbor trakov za najrazličnejše vrste uporabe v zaprtih prostorih, gradbeništvu, pri vzdrževalnih delih, popravilih in operativnih delih – npr. pri zaščiti površin, nameščanju plastičnih delov, pritrjevanju preprog in povezovanju žic.
Vec informacij

INDUSTRIJA

app

Površinska zaščita

Trakovi za površinsko zaščito so zasnovani za zaščito površin pred poškodbami zaradi obrabe, drobcev, vpliva okolice in drugega.
Vec informacij