PODATKI O IZDELKU

tesa® 4840

Odličen reliefni trak za fasederska in štukaterska dela
Painting,Stencilling

Značilnosti izdelka tesa® 4840 ima nosilec iz stabilne, narebričene PVC folije, ki je prevlečena z lepilom na osnovi naravne gume, odpornim proti UV žarkom.

Ta posebna oblika omogoča odstranjevanje zaščite brez težav in ostankov lepila, tudi po nanosu na prostem, in sicer do šest tednov po nalepitvi.
Zaradi narebričenega nosilca se trak enostavno trga z roko.
Glavne uporabe tesa® 4840 je posebej oblikovan za zaščito dragih in občutljivih gladkih površin pred umazanijo in poškodbami med vsemi načini barvanja in drugimi fasaderskimi in štukaterskimi deli. Trak je primeren za aplikacije pri temperaturah nad 5 °C.
Tehnicni podatki
Nosilec mehki PVC
Skupna debelina 150 µm
Vrsta lepila naravni kavčuk
Lepljenje na jeklo 1.9 N/cm
Raztezek pri pretrgu 140 %
Natezna trdnost 22 N/cm
Odporen proti UV žarkom 6 tednov
Lastnosti
Se trga z roko ++
Primerno za grobe površine +
Dober oprijem na barvane površine +
Rob izrazitih barv +
Ustreznost +

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.