PODATKI O IZDELKU

tesa® 4308

Maskirni trak za visoko zahtevno maskiranje

Značilnosti izdelka tesa® 4308 je rahlo krepiran papirni maskirni trak, ki prenese temperature do 100 °C. Uporabiti ga je mogoče z 2-komponentnimi barvami ali barvami na vodni osnovi. Hrbtna stran preprečuje prodiranje laka ali barve oz. zalivanje z njim.
Trak tesa® 4308 je mogoče preprosto odstraniti brez ostankov.
Rezultati barvanja bodo vedno brez napak z ostrimi robovi pobarvanih površin.
Glavne uporabe Trak tesa® 4308 je bil razvit posebej za zelo zahtevno maskiranje na področju kemije, biologije in radiologije ter v prevozništva.
Tehnicni podatki
Nosilec rahlo nakrepan papir
Skupna debelina 170 µm
Vrsta lepila naravni kavčuk
Lepljenje na jeklo 4 N/cm
Raztezek pri pretrgu 13 %
Natezna trdnost 53 N/cm
Temperaturna obstojnost 100 °C
Lastnosti
Se trga z roko ++
Enostavno odstranjevanje da
Dober oprijem na barvane površine ++
Rob izrazitih barv ++
Ustreznost +

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.