PODATKI O IZDELKU

tesa® 6300

Odvijalec ECONOMY za embalažne trakove
tesa® 6300

Značilnosti izdelka Ročni odvijalec tesa® 6300 je kakovosten izdelek za profesionalno odvijanje vseh vrst embalažnih trakov tesa® na področju pakiranja, embalaže in proizvodnje. Odvijalec uravnava napetost traku, tako da lahko brez težav uporabljate tudi trakove tesa®, ki se enostavno odvijajo. Za zaščito pred telesnimi poškodbami je rezilo prekrito.
Glavne uporabe Namestite razdelilec na karton in povlecite proti sebi. Gumijast stični valjček pritisne trak navzdol, medtem ko se trak odvija z nosilnega valjčka. Nazobčano rezilo odreže trak, potem ko nagnete razdelilec. Gibka nanosna plošča pritisne odrezani del traku ob karton. Nabiranje: Rola traku tesa® se namesti na tračni kolut, tako da je lepilna stran traku obrnjena proti ročki. Vlecite končni del traku med tračnim vodilnim valjčkom in kovinsko ploščico, dokler se trak ne poravna.
Tehnicni podatki
Core diameter 3 cola
Vrsta traku enostransko
Namen uporabe embalaža
Dolžina 150 mm
Širina 65 mm
Višina 240 mm
Način pogona ročni
Teža 350 g
Maks. premer zvitka 120 mm
Vrsta odvijalca ročni
Maks. širina zvitka 50 mm

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.