PODATKI O IZDELKU

tesa® 6400

Odvijalec COMFORT za embalažne trakove
tesa® 6400

Značilnosti izdelka S kompaktnim odvijalcem tesa® 6400 se nanašajo trakovi tesa® do 50 mm širine. Sistem prekritega rezila zagotovi posebno zaščito pred telesnimi poškodbami (zaščita rezila). Trak odrežete tako, da pritisnete na zavihek na traku in nazobčano rezilo "skoči ven" ter odreže trak. Z nastavljanjem napetosti zagotovite tudi pravilno razdeljevanje traku tesa® , ki se enostavno odvija. tesa® 6400 ima mehko gumijasto ročko, ki zagotavlja udobno in zanesljivo držanje odvijalca.
Glavne uporabe Pritisnite odvijalec tesa 6400 na karton in povlecite proti sebi. Stični valjček trak odvije in ga pritisne na karton. Trak odrežete tako, da pritisnete na plastičen zavihek na kartonu, in še naprej premikajte razdelilec. Vstavljanje traku: valjček tesa položite na kolut s trakom, tako da je lepilna stran traku obrnjena proti ročki. Vlecite končni del traku med stičnim valjčkom in kovinskim podajalnim vhodom, dokler se trak ne poravna.
Tehnicni podatki
Core diameter 3 cola
Vrsta traku enostransko
Namen uporabe embalaža
Dolžina 220 mm
Širina 60 mm
Višina 220 mm
Način pogona ročni
Teža 500 g
Maks. premer zvitka 140 mm
Vrsta odvijalca ročni
Maks. širina zvitka 50 mm

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.