PODATKI O IZDELKU

tesa® 6056

Polavtomatski namizni podajalnik
tesa® 6056

Značilnosti izdelka tesa® 6056 je namizni podajalnik z nadzorom predhodno nastavljene dolžine in elektromagnetnim prečnim rezilom. Omogoča vsestransko uporabo za skoraj vse vrste samolepilnih trakov tesa® do širine 50 mm, zlasti tekstilne in papirne trakove. Brez težav odreže celo materiale, ki jih je težko rezati. Zaradi prečnega rezila z elektromagnetno sprožitvijo je zagotovljen gladek in čist rez.
Glavne uporabe Želeno dolžino traku v razponu od 30 do 150 mm nastavite na merilni lestvici na levi strani podajalnika. Trak tesa® odvijate ročno, dokler merilni valj ne prepreči podajanja dodatnega traku. Ko trak nežno povlečete navzdol, mikrostikalo sproži elektromagnetno prečno rezilo. Želena dolžina traku se samodejno odreže za uporabo. Torej je za odvijanje, rezanje in odstranitev traku tesa® predhodno opredeljene dolžine potreben samo en gib roke. Za trakove, daljše od 150 mm, merilni valj preklopi na neprekinjeno delovanje. Samodejni podajalnik tesa® 6056 je opremljen s krmilno enoto za prilagajanje sile udarca elektromagnetnega rezila. Nastavite manjšo silo udarca za trakove, ki omogočajo preprosto rezanje, npr. filmske trakove manjših širin, s čimer boste zmanjšali hrup ob udarcu in obremenitve podajalnika.
Tehnicni podatki
Core diameter 3 cola
Vrsta traku enostransko
Namen uporabe večfunkcionalno
Dolžina 340 mm
Širina 150 mm
Višina 133 mm
Način pogona avtomatsko
Teža 5500 g
Maks. premer zvitka 180 mm
Vrsta odvijalca miza
Maks. širina zvitka 50 mm
Prednastavitev dolžine do 30-150 mm
Povezave 230 V / 50 Hz
Napajanje 10 W

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.