PODATKI O IZDELKU

tesa® 6068

Povsem samodejni namizni podajalnik
tesa_06068_pr_001

Značilnosti izdelka tesa® 6068 je povsem samodejni podajalnik s predhodno nastavljeno dolžino, nadzorom kosov in rezilom s svetlobnim senzorjem. Omogoča vsestransko uporabo za skoraj vse vrste samolepilnih trakov tesa® do širine 50 mm, zlasti TPP-, vlaknaste in tekstilne trakove. Podajalnik je opremljen z digitalnim prikazovalnikom, pomnilnikom za predhodno nastavljeno dolžino in števcem števila odrezanih kosov. Podajalnik je mogoče uporabljati za enostranske in obojestranske trakove, vključno z oblogo do debeline približno 1,5 mm. Pri podajanju obojestranskih trakov je treba po postopku oblogo ročno odstraniti.
Glavne uporabe Sprostite vzvod za zaklepanje valja in trak tesa® vstavite v prilagodljivo držalo za trak. Vstavite trak z gumbom NAPREJ in ga nato pritrdite z držalnim valjem in držalom za trak. Želeno dolžino traku v razponu od 5 do 999 mm nastavite z gumboma NASTAVI A in NASTAVI B. Želeno število kosov nastavite z gumbom IZBERI. Za dovajanje traku pritisnite gumb ZAČNI.
Tehnicni podatki
Core diameter 3 cola
Vrsta traku enostransko
Namen uporabe večfunkcionalno
Dolžina 213 mm
Širina 116 mm
Višina 140 mm
Način pogona avtomatsko
Teža 2500 g
Maks. premer zvitka 300 mm
Vrsta odvijalca stroj
Maks. širina zvitka 6-60 mm
Hitrost podajanja 200 m/min
Prednastavitev dolžine do 5-999 mm
Povezave 100-240V
Napajanje 25 W

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.