INDUSTRIJA

Opremljanje stavb

tesa ponuja velik izbor obojestranskih trakov za vse vrste lepljenja, namenjene proizvajalcem dvigal, pohištva, okrasnih oblog in profilov, oken in vrat ter oznak. Kot globalni partner za področje gradbeništva tesa ponuja rešitve za lepljenje za najrazličnejše vrste uporabe, ki zahtevajo namestitvena dela ali lepljenje, npr. namestitve ojačevalnih palic, lepljenje ogledal ali plošč, pritrjevanje okrasnih oblog in profilov, nameščanje okenskih prečk ali pritrjevanje predelnih sten.
Pokličite nas: +386 1 560 24 09 Stopite v stik z nami prek

Opremljanje stavb

Dvigalo

tesa ponuja številne rešitve za nameščanje elementov v dvigala z lepilnimi trakovi. Ponudba izdelkov tesa pokriva najrazličnejše vrste uporabe, npr. nameščanje ojačevalnih palic, ogledal in okrasnih plošč.
Vec informacij

Opremljanje stavb

Pohištvo

tesa ponuja obojestranske trakove za namestitvena dela v pohištveni industriji. Ponudba izdelkov tesa pokriva najrazličnejše vrste uporabe, npr. nameščanje dekorativnih plošč, ogledal ali steklenih vrat in pritrjevanje ščetk za zaščito pred prahom.
Vec informacij

Opremljanje stavb

Okrasne letve in profili

tesa ponuja pravi lepilni trak za nameščanje okrasnih letev in profilov na skoraj vsakem industrijskem področju, poleg tega pa bo v okviru vašega proizvodnega procesa pomagala uvesti rešitve z obojestranskimi trakovi.
Vec informacij

Opremljanje stavb

Uporabniki in proizvajalci stekla

Sodobne rešitve za lepljenje predelnih sten združujejo uporabnost in lep videz.
Vec informacij

Opremljanje stavb

Vrata

Les, steklo, kovine ali steklena vlakna so nekateri od materialov, ki se uporabljajo za vrata stanovanjskih objektov, izdelki tesa pa so popolni za lepljenje teh materialov, pri čemer lepljeni spoj več desetletij ostane zanesljiv in trpežen.
Vec informacij

Opremljanje stavb

Napisi

Proizvodnja znakov, ki morajo dolga leta kljubovati zahtevnim pogojem v zaprtih prostorih in na prostem, zahteva strokovno znanje in visokokakovostne izdelke. tesa ponuja številne rešitve v obliki lepilnih trakov za proizvajalce znakov. Področja uporabe obsegajo nameščanje plošč in črk, splošno montažo in nameščanje LED-elementov.
Vec informacij