PODATKI O IZDELKU

tesa® 4591

Trak s prečnimi vlakni za splošno uporabo

Značilnosti izdelka tesa® 4591 je trak za splošno uporabo z dvosmerno razporejenimi vlakni na osnovi steklenih vlaken, laminiranih čez poliestrsko folijo. Trak tesa® 4591 združuje dobro vzdolžno natezno trdnost z zelo majhnim raztezkom.

Lepilni sistem iz sintetičnega kavčuka zagotavlja varno pritrditev na različne podlage, celo nepolarne, kot sta PE in PP. Trak se prav tako ponaša z odličnim oprijemom na najrazličnejše površine iz lepenke ali kartona.

Trak tesa® 4591 je odporen proti trganju.
Glavne uporabe
  • Povezovanje in paletiranje
  • Zahtevno zapiranje škatel
  • Zavarovanje blaga med prevozom
  • Pritrjevanje
  • Lepljenje koncev blaga na kolutih
Tehnicni podatki
Nosilec stekleno vlakno / PET
Skupna debelina 140 µm
Vrsta lepila sintetični kavčuk
Lepljenje na jeklo 9.5 N/cm
Raztezek pri pretrgu spodaj 4 %
Natezna trdnost 250 N/cm

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.