PODATKI O IZDELKU

tesa® 64602

Trak za lepljenje klišejev pri flekso tisku, predvsem profil.plošč po tisku
tesa® 64602

Značilnosti izdelka tesa® 64602 PV3 je prozoren, dvostranski, samolepilni trak, debeline 100 µm / 4 mil, s PVC nosilcem in gumijastim lepilnim masnim sistemom.
tesa® 64602 PV3 je posebej oblikovan in izdelan za lepljenje klišejev pri fleksografskem tisku. Zaradi svojih lastnosti je tesa® 64602 PV3 predvsem odlična rešitev za nanašanje traku na ploščo pred nameščanjem celotnega kompozita na cilinder ali filmsko polo, kot je običajno za naknadno tiskanje profiliranih plošč.
Lepilo
• Zelo dobre lastnosti lepljenja in odpornosti proti rezanju za zanesljiv nanos, tudi ko je bil kompozit skladiščen dalj časa
• Zaradi zelo dobrih lastnosti lepljenja in rezanja se robovi ne dvigujejo, tudi ne med dolgotrajnim tiskanjem in pri velikih hitrostih
• Zaradi posebej izboljšanih lepilnih lastnosti je možno trak in ploščo med nameščanjem enostavno prestaviti
Podloga
• Zaradi prozorne podloge so vidne registrske oznake
Obloga
• Krepirana obloga prepreči kopičenje zraka in gubanje traku
• Obloga je silikonizirana, kar zagotovi enostaven nanos in odstranjevanje
Glavne uporabe tesa® 64602 PV3 je posebej oblikovan in izdelan za nameščanje fotopolimernih plošč pri flekso tisku, predvsem po tiskanju profiliranih plošč.
Tehnicni podatki
Nosilec PVC folija
Kategorija debeline 100 µm
Vrsta lepila naravni kavčuk
Vrsta ločilnega papirja/folije nakrepano, silikonizirano PP

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.