PODATKI O IZDELKU

tesa® 52330

Pritrjevanje kartona pri fleksografskem tiskanju, zlasti lepenke po tiskanju

Značilnosti izdelka Trak tesa® 52330 je zlasti primeren za pritrjevanje kartona na lepenko po tiskanju zaradi svojih izpopolnjenih lastnosti lepljenja in optimalnih lastnosti hrbtne strani.

Lastnosti lepila
  • Visoka teža lepilnega premaza za zagotovitev zanesljive namestitve kartona z brušeno zadnjo stranjo
  • Lastnosti lepila poleg tega omogočajo shranjevanje pritrjenega kartona v navpičnem položaju.

Lastnosti hrbtne strani
  • Trak tesa® 52330 je zelo prilagodljiv, ampak stabilen, zaradi tekstilne hrbtne strani, zato je popolna rešitev za lepenko po tiskanju.
  • Stabilnost hrbtne strani poleg tega omogoča shranjevanje pritrjenega kartona v navpičnem položaju.

Dodatne lastnosti
  • Trak tesa® 52330 je opremljen s krepirano papirno oblogo za preprečevanje nastajanja zračnih mehurčkov med pritrjevanjem kartona.
Glavne uporabe Trak tesa® 52330 je zlasti primeren za pritrjevanje kartona na lepenko po tiskanju zaradi popolnih lastnosti lepljenja in optimalnih lastnosti hrbtne strani.
Tehnicni podatki
Nosilec tekstil
Kategorija debeline 380 µm
Vrsta lepila naravni kavčuk
Vrsta ločilnega papirja/folije nakrepani papir

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.