PODATKI O IZDELKU

tesa® 52325

Dvostranski lepilni trak za montažo klišejev
tesa® 52325

Značilnosti izdelka tesa® 52310 (transparenten), tesa® 52315 (rumen), tesa® 52320 (bel) in tesa® 52325 (roza) so del asortimana rešitev za nameščanje plošče tesaprint®, vsaka druge kategorije debeline.

Lastnosti odvijanja vseh štirih trakov zagotavljajo enostavno nameščanje. Strukturirana PP-obloga tudi prepreči tvorjenje zračnih žepkov med lepljenjem klišeja. Klišeje je možno med montažo enostavno premeščati, saj se trak dokončno zlepi med procesom tiskanja.

Zelo dobro zlepljenje in dobra odpornost proti strižnim obremenitvam sta lastnosti, ki zaščitita pred premiki plošče in dviganjem robov, tudi pri velikih hitrostih in razširjenih procesih. Med demontažo na plošči ali cilindru ne ostajajo sledi lepila.
Glavne uporabe Nameščanje fotopolimernih plošč za fleksografski tisk
Tehnicni podatki
Nosilec PVC folija
Kategorija debeline 250 µm
Vrsta lepila naravni kavčuk
Vrsta ločilnega papirja/folije PP

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.