PODATKI O IZDELKU

tesa Softprint® 52062 BigFoam LT

Penasti trak za pritrjevanje kartona za fleksografsko tiskanje
tesa_52062_pr_001

Značilnosti izdelka tesa® 52062 Softprint BigFoam LT je obojestransko prevlečen penasti trak debeline 1.500 µm, zasnovan posebej za pritrjevanje fotopolimernih plošč pri tiskanju na široko zamreženo folijo in fleksografskem tiskanju.

Zaradi svoje srednje trde pene je zlasti primeren za visokokakovostno kombinacijo barv med dvema odtenkoma in homogenih barv.

tesa® Softprint BigFoam LT ponuja naslednje prednosti:
  • Trak tesa® Softprint BigFoam LT omogoča močno stiskanje, zato zagotavlja izboljšano kakovost tiskanja in višje delovne hitrosti.
  • Edinstvena zgradba traku tesa® Softprint BigFoam LT zagotavlja ohranitev kakovosti tiskanja tudi ob podaljšanem tiskanju.
  • Posebno lepilo z nizko lepljivostjo na strani, ki se namesti na karton, zagotavlja zelo preprosto namestitev, prestavljanje in odstranitev kartona ter traku brez ostankov.
  • Med tiskanjem je dosežen zelo močan spoj med trakom in kartonom – brez privzdigovanja robov in premikanja kartona.
  • Strukturirana obloga iz PP preprečuje nastajanje zračnih žepkov med pritrjevanjem kartona.
Glavne uporabe tesa® 52062 Softprint BigFoam LT je obojestransko prevlečen penasti trak kategorije 1.500 µm (60 mil), zasnovan posebej za pritrjevanje fotopolimernih plošč pri tiskanju na široko zamreženo folijo ter fleksografskem tiskanju.
Tehnicni podatki
Nosilec PE pena
Kategorija debeline 1500 µm
Vrsta lepila lepljiv akrilat
Vrsta ločilnega papirja/folije PP
Trdota srednje

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.