PODATKI O IZDELKU

tesa Softprint® 52921 FE

Trak za pritrjevanje plošč na osnovi stabilizirane srednje trde pene
tesa Softprint® 52921 FE

Značilnosti izdelka Trak tesa® 52921 Softprint® Fast & Easy je zasnovan posebej za pritrjevanje tanjših fotopolimernih plošč (najbolje 1,14 mm/0,045 palca ali 1,7 mm/0,067 palca) pri tiskanju na široko zamreženo folijo ter fleksografskem tiskanju. Izdelek je preizkušen za uporabo na jeklenih valjih in trdih rokavih iz PU. Optimizirana zasnova izdelka in posebno lepilo omogočata preprosto namestitev, ojačitev iz stabilizacijske folije iz materiala PET pa pomeni preprosto in zelo dobro premikanje ter preprosto odstranjevanje po tiskanju brez ostankov. Zasnova traku omogoča popolne rezultate tiskanja, ko je potrebno tiskanje v kombinaciji linijske proizvodnje in platen.
Glavne uporabe tesa® 52921 Softprint Fast & Easy je obojestransko prevlečen penasti trak kategorije 500 µm (20 mil), zasnovan posebej za pritrjevanje tanjših fotopolimernih plošč z debelino 1,14 mm (0,045 palca) ali 1,70 mm (0,067 palca) pri tiskanju na široko zamreženo folijo ter fleksografskem tiskanju na strojih, ki uporabljajo pretežno rokave.
Tehnicni podatki
Nosilec PE pena
Kategorija debeline 500 µm
Vrsta lepila akril
Vrsta ločilnega papirja/folije PP
Trdota srednje

Izdelki tesa® vsak dan dokazujejo svojo izjemno kakovost v zahtevnih okolišcinah in so redno predmet strogih pregledov. Vse informacije in priporocila so navedeni po našem najboljšem znanju na osnovi naših prakticnih izkušenj. Ne glede na to družba tesa SE ne daje nobenih garancij, izrecnih ali implicitnih, vkljucno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli implicitnim jamstvom o primernosti za prodajo ali ustreznosti za dolocen namen. Zato je uporabnik sam odgovoren, da preveri, ali je izdelek tesa® primeren za dolocen namen in nacin uporabe. V primeru dvoma vam bo naša tehnicna podpora z veseljem svetovala.