Zabava in razstave

Sejmi in razstave

Tukaj boste našli rešitve za lepljenje tesa, ki najbolje izpolnjujejo potrebe: organizatorjev dogodkov, razstav, sejmov in konferenc ter podjetij, ki zagotavljajo storitve na navedenih področjih, npr. podjetja za proizvodnjo stojnic in dobavitelji.
Pokličite nas: +386 1 560 24 09 Stopite v stik z nami prek

Zabava in razstave / Sejmi in razstave

Pritrjevanje preprog

Trakovi za pritrjevanje preprog tesa so prva izbira za zaščito vogalov preprog ali tal po polaganju. Trakovi so primerni za lepljenje na različne podlage, so zelo trpežni zaradi visoke odpornosti proti obrabi in jih je mogoče odstraniti brez ostankov.
Vec informacij

Zabava in razstave / Sejmi in razstave

Polaganje talnih oblog/preprog

Kakovostni obojestranski trakovi tesa zagotavljajo preprosto polaganje preprog in talnih oblog v razstavnih dvoranah. Izdelki ponujajo vsestransko uporabo pri različnih vrstah preprog in površin (celo na grobih in umazanih tleh) ter jih je mogoče odstraniti brez ostankov.
Vec informacij

Zabava in razstave / Sejmi in razstave

Označevalni trakovi

Visokokakovostni označevalni trakovi tesa so na voljo v najrazličnejših barvah z vrhunskim rokovanjem in oprijemom, zaradi česar zagotavljajo dobro lepljenje na različnih podlagah. Trakove, ki se prilagodijo površini, je mogoče preprosto odstraniti brez ostankov.
Vec informacij

Zabava in razstave / Sejmi in razstave

Nameščanje

Ponudba izdelkov tesa je primerna za vsakršne namestitvene naloge pri postavitvi privlačnih stojnic. Ne glede na material, površine in velikost boste z uporabo obojestranskih trakov tesa in lepil v pršilu prihranili čas in stroške zaradi preproste in hitre namestitve.
Vec informacij