Zabava in razstave

Umetnost in zabava

Vaša stran je zabavna industrija. Naša strast so lepilni trakovi. Če ste dejavni na naslednjih področjih: gledališče, opera, razstave, filmska produkcija, TV, radio, glasbeni studii ali podjetja za organizacijo prireditev – potem boste pri nas našli profesionalne rešitve za lepljenje s trakovi za vse svoje potrebe.
Pokličite nas: +386 1 560 24 09 Stopite v stik z nami prek

Zabava in razstave / Umetnost in zabava

Povezovanje kablov

Izvrstna prilagodljivost tekstilnih in večnamenskih odstranljivih lepilnih trakov tesa ter njihovo čisto odstranjevanje brez ostankov z večine površin so pomembne lastnosti, ki vam bodo pomagale pri učinkoviti organizaciji vašega delovnega okolja.
Vec informacij

Zabava in razstave / Umetnost in zabava

Pritrjevanje kablov

Ponudba izdelkov tesa obsega najrazličnejše trakove za pritrjevanje kablov na različne podlage. Posebne rešitve, kot so cevasti trakovi, omogočajo visoko prilagodljivost, saj lahko kable in žice povlečete skozi trak. S tem boste prihranili čas in preprečili tveganje, da bi se kdo spotaknil.
Vec informacij

Zabava in razstave / Umetnost in zabava

Pritrjevanje filtrskih folij

Visoko prosojen in temperaturno odporen trak v kolutu tesa je primeren za spajanje filmskega gradiva ter zagotavlja zaščito robov brez ostankov. Njegovo akrilno lepilo zagotavlja dober začetni oprijem in visoko strižno trdnost.
Vec informacij

Zabava in razstave / Umetnost in zabava

Talno označevanje

Nadstandardni tekstilni trakovi in večnamenski odstranljivi lepilni trakovi tesa nudijo izvrstno rešitev za talno orientacijsko označevanje, npr. za igralsko zasedbo na odru. Ponudba vključuje visoko vidne označevalne trakove in skoraj nevidne trakove z odlično črno matirano površino.
Vec informacij

Zabava in razstave / Umetnost in zabava

Identifikacija in označevanje

Tekstilni trakovi in večnamenski odstranljivi lepilni trakovi tesa vam bodo pomagali pri učinkovitem označevanju materialov in površin. Ponudba obsega rešitve profesionalnega videza z bogato ponudbo barv in površine z možnostjo pisanja, ki so popolne za označevanje in identifikacijo.
Vec informacij